Da li ste vlasnik BMW-a F ili G serije koji se suočava sa SOS Emergency Call System Failure (Malfunction) greškom? Ova frustrirajuća poruka može biti izuzetno ometajuća i ugroziti vaše iskustvo vožnje. Međutim, ne brinite – postoji rešenje! Najbolje rešenje može biti potpuno brisanje funkcije SOS, posebno ukoliko voda ulazi u krov i antenu, uzrokujući kvar na uređaju. Ali ne brinite, mi smo tu da rešimo taj problem za vas. Kod nas možete otkloniti ovu grešku za samo nekoliko sati uz pristupačnu cenu od 50€. U ovom članku, istražićemo uzroke SOS Emergency Call System Failure (Malfunction) greške na BMW automobilima i pružiti vam korisne savete kako da je efikasno rešite. Kliknite na kontakt ili pozovite +381 63 1312036

SOS Emergency Call System Failure (Malfunction)

1. Šta je SOS Emergency Call System Failure (Malfunction) Greška?

SOS Emergency Call System Failure (Malfunction) greška je obaveštenje koje se pojavljuje na BMW displeju kada postoji problem sa sistemom za hitne pozive (SOS). Ovo može biti uzrokovano različitim faktorima, uključujući problem sa senzorima, električnim kablovima ili softverskim greškama.

emergency call system not avalible

2. Uzroci SOS Emergency Call System Failure (Malfunction) Greške

 • Električni problemi:

  Često se događa da SOS Emergency Call System Failure (Malfunction) grešku izazovu električni problemi, poput loših konekcija ili oštećenih kablova.
 • Softverske greške:

  Ponekad, softverske greške unutar sistema za hitne pozive mogu dovesti do pojave ovog obaveštenja.
 • Oštećeni senzori:

  Senzori koji detektuju hitne situacije mogu biti oštećeni ili neispravni, što rezultira pojavom SOS Emergency Call System Failure (Malfunction) greške.

3. Koraci za Otklanjanje SOS Emergency Failure Greške

 1. Provera električnih konekcija:

  Prvi korak u rešavanju ovog problema je provera svih električnih konekcija kako biste osigurali da su sve ispravne.
 2. Resetovanje sistema:

  Ponekad, resetovanje sistema za hitne pozive može otkloniti softverske greške i rešiti problem.
 3. Zamena oštećenih delova:

  Ako se utvrdi da su senzori ili drugi delovi oštećeni, zamena istih može biti neophodna kako bi se rešila greška.
ls web bmw kodiranje

4. Profesionalna Pomoć i Kodiranje

U nekim slučajevima, rešavanje SOS Emergency Call System Failure (Malfunction) greške može zahtevati stručno znanje i iskustvo. U takvim situacijama, obratite se profesionalcima koji su specijalizovani za kodiranje i popravku BMW automobila. Oni će moći da identifikuju uzrok problema i efikasno ga reše.

Zaključak:

SOS Emergency Call System Failure (Malfunction) greška može biti izuzetno frustrirajuća, ali uz pravilno razumevanje uzroka i efikasne korake za rešavanje, možete povratiti funkcionalnost vašeg BMW-a. Ukoliko se suočite sa ovim problemom, ne oklevajte da potražite stručnu pomoć kako biste osigurali sigurnost i pouzdanost vašeg vozila.

Call Now Button